Laitan tähän Libanonilaisen granaattiomenabroilerin ohjeen. Granaattiomenamehu antaa ruokaan väriä ja makeutta, ja makeutta lisää vielä kilo sipulia ja lusikallinen sokeria. Paras vaihtoehto on tuore vastapuristettu mehu, mutta hätätapauksessa käy purkkimehukin.  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Aineet:

½ lasia ruokaöljyä

4 broilerinreittä (ilman mausteita)

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 kg siivuttua sipulia

½ tl kanelia

1tl sokeria

1½ lasia granaattiomenamehua (tai 1/3 lasia tiivistettä+vettä)

suolaa, pippuria

 

Kuumenna öljy suuressa padassa tai kattilassa. Ruskista broilerinkoivet öljyssä ja poista padasta sivuun odottamaan.

Lisää kattilaan sipulinsiivut ja kuullota sekoittaen kunnes alkavat kellertää.

Palauta ruskistetut broilerinkoivet sipulin päälle, lisää suola, sokeri + mausteet sekä granaattiomenamehu.

Kiehauta ja keitä 3-4 tuntia kunnes muodustuu hyvin sakeaa kastiketta.

Kuvaa en tähän hätään pysty laittamaan, mutta kun seuraavan kerran valmistan, näpsäytän kuvan.